servicii contabile profesionale din 2013

evidenta contabila, consultanta, audit, expertiza judiciara

Vă rugăm introduceți adresa de email pentru contul dvs. Vi se va trimite un cod de verificare. După ce ați primit codul de verificare, veți putea alege o noua parolă pentru contul dvs.

Ceaparu & Associatii SRL se adreseaza atat intreprinderilor mici si mijlocii , cat si companiilor mari. Cum toti clientii nostri au recunoscut , principalul beneficiu al colaborarii cu societatea noastra vine de la un buget al costurilor administrative utilizat in mod eficient , asigurand in acelasi timp un echilibru corect intre costurile reale si activitatea companiei dumneavoastra . In acelasi timp prin externalizarea serviciilor de evidenta contabila si resurse umane va puteti baza pe echipa noastra in a va oferi servicii la un nivel de profesionalism ridicat in aceste domenii. Pentru a raspunde celor mai multe cerinte am conceput un pachet flexibil de servicii dintre care clientii pot alege in functie de necesitati , in timp ce costurile sunt calculate in functie de volumul documentelor procesate.

Echipa noastra are o bogata experienta in furnizarea serviciilor financiar – contabile , iar pregatirea permanenta ofera clientilor nostri o calitate ridicata a serviciilor prestate.

 

Echipa noastra este formata din 11 salariati si 6 colaboratori.
Managementul societatii este asigurat de 2 experti contabili cu o bogata si indelungata experienta in domeniul financiar contabil.